Creme Brulee Schaaltjes

Crème Brûlée wordt bijna altijd opgediend in mooie karakteristieke crème brûlée schaaltjes. Een crème brûlée recept bereiden is niet heel erg moeilijk, op onze website kan je diverse recepten vinden die eenvoudig te bereiden zijn. Wel is het van belang dat je de juiste hulpmiddelen in huis hebt om een mooie crème brûlée te kunnen serveren. Zo is het erg belangrijk om gebruik te maken van een goede crème brûlée brander waarmee je de suikerlaag aan de bovenkant kunt karameliseren. Uiteraard moet je ook de benodigde ingrediënten in de supermarkt halen, als je de boodschappenlijstjes van de recepten pagina's mee neemt is dit zo gebeurd,

Buiten deze dingen is het ook belangrijk om het dessert op een goede manier te presenteren aan je gasten. Hier komen de crème brûlée schaaltjes bij kijken. Wanneer je het dessert in de authentieke crème brûlée schaaltjes zal presenteren zal dit ongemerkt voor een extra genot zorgen onder je gasten. De crème brûlée schaaltjes zijn niet zo heel erg duur, zorg er dus altijd voor dat je voldoende van deze schaaltjes in huis hebt. Mocht je een keer de hele familie op bezoek hebben is het natuurlijk wel zo leuk dat iedereen uit een echt origineel crème brûlée schaaltje zijn toetje opgediend krijgt.

 

Crème brûlée schaaltjes kopen?

creme brulee schaaltjesWil je ook graag het dessert in een mooi schaaltje opdienen en ben je op zoek naar de beste crème brûlée schaaltjes? Tussen de verschillende schaaltjes zitten nog wel enkele verschillen.

Zo heb je bijvoorbeeld wat bredere en plattere schaaltjes, hierin zal de crème brûlée iets eerder klaar zijn. Ook kan je kiezen voor smallere en diepere schaaltjes, de crème brûlée zal hierin iets langer doen om gaar te worden. De keuze is onder meer afhankelijk van het type recept dat je wilt gaan maken. Beide soorten schaaltjes zijn echter perfect te gebruiken voor alle soorten crème brûlée recepten. Een keuze maken kan je dus ook van je persoonlijke smaak laten afhangen.

Wanneer je besluit om crème brûlée schaaltjes aan te schaffen kan je het beste gelijk kiezen om een compleet setje te kopen. Vaak worden er sets met daarin 4 of 6 schaaltjes verkocht, deze setjes zijn een stuk voordeliger dan dat je de schaaltjes los zou moeten kopen. De schaaltjes worden over het algemeen verkocht in een witte of rood-bruine kleur. Buiten deze twee kleuren kom je ook nog wel eens zwarte crème brûlée schaaltjes tegen. De schaaltjes zijn gemaakt van keramiek en kunnen daardoor perfect tegen hitte en koude. Je kan de schaaltjes zonder problemen in een oven of vriezer plaatsen. Bijna altijd zijn de schaaltjes vaatwasmachine bestendig, controleer dit altijd nog wel even voordat je de crème brûlée schaaltjes in de vaatwasser zet.

 

GRATIS E-BOOK MET CREME BRULEE RECEPTEN
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Maak de lekkerste creme brulee recepten met de recepten die je krijgt in dit gratis e-book. Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book direct in je mailbox!
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.